GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Merkez Atatürk Ortaokulu

Mrt

Geçiş Hakkı Yaya Aittir.

"Araç sürücüleri, görevli veya trafik ışığı bulunmayan ancak trafik işareti veya levhalarıyla belirlenmiş kavşak giriş ve çıkışlarına, yaya veya okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlamak, buralardan geçen veya geçmek üzere bulunan yaya varsa durarak ilk geçiş hakkını yayalara vermek zorundadırlar."

Mrt

Valimiz Kamuran TAŞBİLEK, Tüketici Haftası etkinlikleri kapsamında  Ortaokullar arası "Tüketici Hakları" konulu resim yarışmasında 1. olan Atatürk Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Azra Berşan CANLI'ya hediyesini verdi.

Ara

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Avrupa Birliği eğitim ve gençlik programları kapsamında 2017 yılında yaptığımız proje kabul edildi.

Nis

Gümüşhane Kültür Merkezi  Konferans Salonu´nda  yazarı Sait Çamlıca tarafından  6 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen  konferansın ardından yarışmada dereceye giren velilere ödülleri verildi.

Nis

"Yarınlar İçin Şimdi Okuma Zamanı" projesi kapsamında kitap okuma yarışması düzenlendi. Yarışmaya Gümüşhane merkez ilköğretim okullarındaki  620 öğrenci velisi başvurdu.

Yarışmaya katılanlara Sait Çamlıca´nın yazdığı "Çocuk Eğitiminde  33 Hata " isimli kitap dağıtılarak, okumaları istendi. 5 Nisan Pazar  günü  yapılan yazılı sınava   295 öğrenci velisi katıldı.