T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Merkez Atatürk Ortaokulu

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE OKULUMUZDA YAPILAN ÇALIŞMALAR

   Okulumuz yönetimi ve öğretmenleri olarak canlı dersler dışında öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla ek tedbirler alıp, farklı çalışmalar yaptık.

       Yaptığımız çalışmalar;

      - Okulumuz Türkçe öğretmeni İlhan Çakır'ın öncülüğünde 8. Sınıflara yönelik haftalık çevrimiçi LGS denemeleri olmuştur. Ocak 2021'den itibaren her hafta sonu bir deneme sınavı planlanmış ve uygulamaya konulmuştur.

      - 5.6.7. ve 8.Sınıflarımızda derse giren tüm alan öğretmenlerimiz tarafından kendi sınıflarına yönelik canlı ders etkinlikler dışındaki zamanlarda çevrimiçi deneme sınavları, kazanım kavrama çalışmaları yapılmaktadır.

     - Türkçe Öğretmenimiz İlhan ÇAKIR öncülüğünde 5.6.7.ve 8. Sınıflara yönelik Kitap okuma çalışmaları ve okunan kitaplar ile ilgili çevirimiçi sınavların yapılması.

     -Türkçe Öğretmeni Gönül MERDAN öncülüğünde her ay öğrenciler tarafından seçilen 5 kitabın okunması ve yapılan çevrimiçi toplantılarda kitapların değerlendirilmesi.

      -Türkçe Öğretmeni Özlem KAZANCI öncülüğünde seçilen bir kitabın öğrencilere tarafında okunduktan sonra kitabın yazarı ile öğrencilerinde katıldığı söyleşilerin yapılması.

      -Sosyal Bilgiler Öğretmeni Serhan SALANTUR öncülüğünde her hafta  8.sınıf öğrencilerine yönelik çevirimiçi T.C İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kazananım değerlendirme sınavları yapılması ve kazanım eksikliklerinin değerlendilirmesi.

      -Matematik Öğretmeni Çağlayan AKTAŞ öncülüğünde her hafta salı günleri 8.sınıf öğrencilerine yönelik çevirim içi kazananım değerlendirme sınavları yapılması ve yapılan sınav sonrası bu kazanımlara yönelik video anlatım yapılması.

 

     Okul yönetimi olarak çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.02.2021 - Güncelleme: 24.02.2021 16:59 - Görüntülenme: 341
  Beğen | 34  kişi beğendi