GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Merkez Atatürk Ortaokulu

Şbt

Merkez Atatürk Ortaokulu’nda  sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla Şubat ayı boyunca ‘Sözlük Özgürlüktür’ sloganıyla tüm sınıf kademelerinde ‘Deyimler ve Atasözleri’ okuma yarışmaları ve etkinlikleri düzenlendi.

Dilimizi Zenginleştirmek için yapılan etkinliklerde öğrencilerimizin Türkçe dilinin zenginliklerini keşfetmeleri ve kelime hazinelerini geliştirmeleri,   yazma alışkanlıklarını geliştirmeleri, etkili iletişim kurmaları, okuma ve yazma yeteneklerini geliştirmeleri amaç edinilmiştir.

Şbt

Harşit’in altın kalpli çocukları ve onların öğretmenleriyle geçmişe kısa bir yolculuk yaparak, karelerin altında saklı güzel anıları, zamanın seline kapılmış duyguları bir hatırlayalım istedik. Gördük ki çok güzel başarılar, güzel dostluklar ve güzel arkadaşlıklar biriktirmişiz. Tabiki zamanı ölümsüzleştirmekte gerekiyordu. Bunu da okulumuzun camlarını bu resimlerle kaplayarak yaptık.

2022-2023 MERKEZİ SINAV SONUÇLARI

BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLAR EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE OKUL PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.