GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Merkez Atatürk Ortaokulu

Merkez Atatürk Ortaokulu

İNÖNÜ MAH. AYDIN DOĞAN KÜME EVLERİ NO: 32 MERKEZ / GÜMÜŞHANE
Vizyon
VİZYONUMUZ (GENİŞ GÖRÜŞLÜLÜK) Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda geleceğe yön vermek için; (S) → SAYGI- SEVGİ - SORUMLULUK. (E) → EĞİTİM -ERDEM - EŞİTLİK. (V) → VATANSEVERLİK- VEFA - VERİMLİLİK. (G) → GAYRET- GÖNÜLLÜLÜK - GÜVEN. (İ) → İLGİ – İNSANLIK- İYİLİK. Değerlerini özümsemek, kurumumuzun isminin bu değerler ile birlikte anılır hale gelmesini sağlamaktır.
Misyon
Biz Merkez Atatürk Ortaokulu olarak; öğrencilerimizi milli ve manevi değerlere sahip çıkan, öz güveni yüksek, sosyal-kültürel faaliyetlerde etkin rol alan, geleceğe hazır, kişilikli, üretken, sorgulayan, araştıran, ülkesini ve milletini seven, çevre bilinci gelişmiş, spora ve müziğe karşı ilgili, tarihi ve sanatı önemseyen, merhamet ve vicdan sahibi, sorumluluk sahibi ve akılcı, katılımcı bireyler olarak yetiştirilmelerine imkan sağlayıp bölgenin en iyi okulu olmak.
Öğretim Şekli :Tam Gün
İnönü Mah. Aydın Doğan Caddesi. Küme Evler No32
İl merkezine 300 metre uzaklıktadır.
Proje Çalışmaları
-Araştırma Projeleri -etwinning projelerinin yürütülmesi. -TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları. -Yazar Buluşmaları 201_2023
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
-2015-1-IT02KA201-015399 Teacher Assessing Key Competences in School: Authentic task based evaluation methodology 2022 Yılı European Union Education and Youth Programs Romanya-Bulgaristan Öğretmen hareketliliği 2023 Yılı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları İtalya Öğretmen Hareketliliği -Erasmu+, KA201 İyi uygulamalarım değişimine yönelik ortaklılar.